Sarah-Lou Dijkman, mondhygiëniste en eigenaresse

Mijn naam is Sarah-Lou Dijkman. Ik ben mondhygiëniste en eigenaresse van Mondzorg Kieskeurig. 

De naam van mijn praktijk omschrijft hoe ik ben en welke dienst ik lever. Ik ben kieskeurig en ik maak uw kiezen weer keurig schoon. Na jarenlange ervaring als tandartsassistente en mondhygiëniste heb ik in 2021, door het starten van een eigen praktijk, eindelijk mijn droom waargemaakt.

De titel mondhygiënist is een wettelijk beschermde titel en het beroep is erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG). Deze titel mag alleen gebruikt worden wanneer iemand in het bezit is van het diploma van de 4-jarige hbo opleiding Mondzorgkunde.

Kwaliteit en communicatie staan bij mij het hoogst in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat patiënten met een gerust hart mijn praktijk met regelmaat kunnen en willen bezoeken. En dat zij met een stralende en gezonde glimlach mijn praktijk weer verlaten. De huiselijke en frisse praktijkinrichting zal aan deze ervaring bijdragen. Ik vind het belangrijk dat mensen op een prettige manier het belang van een gezonde mond inzien en wil hen helpen dit te realiseren en behouden. 

Om de kwaliteit van de mondzorg hoog te houden investeer ik in nascholing. Ik sta ingeschreven bij de NVM en het KRM, hierdoor voldoe ik aan de kwaliteitsnorm op het gebied van bij- en nascholing. Op deze manier blijft mijn handelen innovatief en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en inzichten. Tot slot investeer ik in de nieuwste apparatuur. Dit voor de meest prettige en optimale behandeling voor mijn patiënten.

''Vol passie streef ik naar een stralend en gezond gebit voor jong en oud''

Afspraak maken