Angst

Omdat wij persoonlijke aandacht erg belangrijk vinden en omdat wij ruim de tijd nemen voor onze patiënten, zijn angstige patiënten hier ook op het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat patiënten met een gerust hart de praktijk regelmatig bezoeken en dat zij met een stralende en gezonde glimlach de praktijk verlaten. 

Angst

Bij Mondzorg Kieskeurig helpen wij u graag van uw angst af. Wij nemen ruim de tijd voor onze patiënten en luisteren écht naar uw verhaal. Wij streven ernaar dat iedereen een bezoek aan de mondhygiënist als prettig zal ervaren. Onze huiselijke sfeer zal bijdragen aan een prettige ervaring bij onze mondhygiënisten.

Wij maken gebruik van de nieuwste apparatuur, met verwarmd water, waardoor de behandeling prettiger en minder pijnlijk is dan dat u wellicht gewend bent van een behandeling bij de mondhygiënist. 

Door uw gebit periodiek te laten reinigen kunnen problemen in de mond worden voorkomen. Op deze manier kunnen uitgebreide behandelingen bij de tandarts worden voorkomen. Door uw gebit periodiek te laten reinigen zal de behandeling steeds minder gevoelig en minder uitgebreid worden doordat wij de ontsteking en hoeveelheid tandsteen onder controle kunnen krijgen. Op deze manier zal een bezoek aan de mondhygiënist prettiger worden: een heerlijk fris, schoon, gezond en stralend gebit na een bezoek aan de mondhygiënist.