Professioneel tanden laten bleken

Bent u voornemens uw tanden te laten bleken? Maak voor deze behandeling een afspraak bij uw mondhygiënist voor een professionele gebitsreiniging. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat: een stralend schoon en wit gebit.

Veilig tanden bleken

Bent u niet gezegend met witte tanden en wilt u ze daarom laten bleken? Kies voor een ervaren partij. Zij zorgen voor een cosmetische behandeling die veilig en pijnloos is. Naarmate mensen ouder worden, worden tanden en kiezen donkerder van kleur. Kleurstoffen in voedingsmiddelen spelen een belangrijke rol bij de verkleuring van de tanden. Door uw tanden te laten bleken, kunt u ze enkele tinten lichter en stralender maken. Wilt u weten of deze behandeling ook voor u geschikt is? Laat u adviseren door uw mondhygiëniste van Mondzorg Kieskeurig. Tanden bleken kan al vanaf 18 jaar. 

Tanden laten bleken is niet altijd nodig
Soms volstaat gebitsreiniging om uw gebit weer op kleur te brengen. Aanslag door roken en het drinken van koffie of thee gaan wij gewoon zelf te lijf. Daarvoor hoeft u uw tanden niet te laten bleken. Bij andere verkleuringen is het laten bleken van uw tanden wél een goed idee. Maar let op: bruggen, kronen en implantaten zijn ongevoelig voor de behandeling en kunnen hierdoor na het bleken extra opvallen.

De prijs van tanden laten bleken
Nu van €230,- voor €190,- bleekbitjes op maat. Excl. bleekgel.

Procedure tandenbleken
- Vooraf de bleekprocedure adviseren wij het gebit eerst professioneel te laten reinigen, indien de tanden vrij zijn van aanslag en tandsteen kan de bleekgel beter zijn werk doen
- Beoordelen of tandenbleken mogelijk is. Kronen en vullingen bleken niet mee
- Wij maken afdrukken van uw gebit. Op deze manier kunnen wij de bleeklepels op maat vervaardigen 
- U kunt de op maat gemaakte bleeklepels enkele dagen later ophalen
- U ontvangt uitgebreide voorlichting en instructies over het thuisbleken
- Start thuisbleken
- Voordelen: veilig, effectief en eenvoudig herhaalbaar

* Let op: deze behandeling is alleen mogelijk op onze vestiging in Alkmaar.

Afspraak maken
Een verwijzing van uw tandarts is niet nodig. U kunt op eigen initiatief een afspraak maken!