Professioneel tanden laten bleken

Bent u voornemens uw tanden te laten bleken? Maak voor deze behandeling een afspraak bij uw mondhygiëniste voor een goede gebitsreiniging. Zo zorgen we samen voor het beste resultaat: een stralend schoon en wit gebit.

Ervaren partij om uw tanden te laten witten

Bent u niet gezegend met witte tanden en wilt u ze daarom laten bleken? Kies voor een ervaren partij. Zij zorgen voor een cosmetische behandeling die veilig, snel en pijnloos is. Naarmate mensen ouder worden, worden tanden en kiezen donkerder van kleur. Kleurstoffen in voedingsmiddelen krijgen op het dunner wordende glazuur meer kans. Door uw tanden te laten bleken, kunt u ze enkele tinten lichter maken. Wilt u weten of deze behandeling ook voor u geschikt is? Laat u adviseren door uw mondhygiëniste van Mondzorg Kieskeurig.

Tanden bleken kan al vanaf 18 jaar. Ook jarenlange verkleuringen door voedings- en geneesmiddelen zijn vaak in één behandeling te verhelpen. Overleg met uw mondhygiëniste welke behandeling voor u het meest geschikt is.

Tanden laten bleken is niet altijd nodig
Soms volstaat gebitsreiniging om uw gebit weer op kleur te brengen. Aanslag door roken en het drinken van koffie of thee gaan wij gewoon zelf te lijf. Daarvoor hoeft u uw tanden niet te laten bleken. Bij andere verkleuringen is het laten bleken van uw tanden wél een goed idee. Maar let op: bruggen, kronen en implantaten zijn ongevoelig voor de behandeling en kunnen hierdoor na het bleken extra opvallen.

De prijs van tanden laten bleken
De tarieven voor het professioneel laten bleken van tanden lopen nogal uiteen. Wij wijzen u graag de weg naar de beste en meest betaalbare instituten en zorgen voor de perfecte voorbehandeling voor het beste resultaat!

Wilt u uw tanden laten bleken? Mondzorg Kieskeurig zorgt voor de beste voorbehandeling en geeft graag advies.

Neem contact op