Mondhygiëniste Alkmaar

Optimale gebitsverzorging en mondhygiëne beginnen met goed poetsen. Wilt u het onderste uit de kan halen wat betreft uw mondgezondheid? Bezoek dan elke zes maanden mondhygiënistenpraktijk Mondzorg Kieskeurig in Alkmaar. De ervaren Alkmaarse mondhygiëniste beoordeelt de conditie van uw tandvlees en gebit, verwijdert tandplak en -steen, polijst uw tanden en geeft advies op maat. Zodat u een leven lang van uw eigen gebit kunt genieten.

Waarom kiezen voor mondhygiënistenpraktijk Mondzorg Kieskeurig uit Alkmaar?

Mondzorg Kieskeurig is een nieuwe, frisse Alkmaarse mondhygiënistenpraktijk waar persoonlijke aandacht en kwaliteit heel normaal zijn. Net als de samenwerking met uw tandarts, kaakchirurg, orthodontist en andere medici. Parkeren doet u in de naastgelegen parkeergarage. Daarnaast kunt u rekenen op:

  • Mondzorg op maat
  • Optimale gebitsreiniging door gebruik van de Airflow Master
  • Ervaring met angstpatiënten
  • Behandeling op korte termijn, er is geen wachtlijst
  • Desgewenste behandelingen in de avond of op zaterdag

Sarah-Lou, eigenaresse van Mondzorg Kieskeurig en mondhygiëniste uit Alkmaar, richt zich in eerste instantie op preventie. Ze helpt met het uitvoeren van gebitsreiniging en het geven van instructies en adviezen gaatjes en tandvleesproblemen tevoorkomen. Natuurlijk is deze Alkmaarse mondhygiëniste er ook voor curatieve behandelingen, bijvoorbeeld wanneer u last heeft van tandvleesproblemen.

Met aanvullende verzekering (grotendeels) vergoed
Mondhygiënistenpraktijk Mondzorg Kieskeurig uit Alkmaar houdt zich aan de standaard tarieven die door De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid, voor elke behandeling zijn vastgesteld. De tarieven vindt u terug in de tariefbeschikking tandheelkundige zorg van de NZa. Door een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten, kunt u een deel en soms zelfs de gehele behandeling vergoed krijgen. Heeft u vragen over de vergoeding, uw polisvoorwaarden of heeft u andere vragen over uw zorgverzekering? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. 

Maak hieronder een afspraak met de Alkmaarse mondhygiëniste van Mondzorg Kieskeurig

Maak een afspraak