Uw mondhygiënist in Heiloo en Alkmaar

Mondzorg Kieskeurig heeft twee locaties: Heiloo en Alkmaar.

Mondhygienistenpraktijk Heiloo

Mondhygiënistenpraktijk Heiloo gaat per 2023 verder onder de naam: Mondzorg Kieskeurig. Mondzorg Kieskeurig is een mondhgyiënistenpraktijk met 2 locaties: Heiloo en Alkmaar.

Mondhygiënistenpraktijk Heiloo is gevestigd in het gezondheidscentrum De Strandwal 28-32 te Heiloo. U kunt hier gratis parkeren.

Woont u in Heiloo of omsteken en zoekt u nog een vriendelijke en professionele mondhygiënist? Dan bent u bij ons op het juiste adres! U heeft geen verwijzing nodig van uw tandarts en kunt op eigen initiatief een afspraak maken. Heeft uw tandarts ook een mondhygiënist in de praktijk werkzaam? Geen probleem, u bent vrij om voor een eigen mondhygiënist te kiezen.

Onze mondhygiënisten helpen u op een vriendelijke en professionele manier graag aan een gezond gebit. Wij helpen u door middel van voorlichting, instructies, adviezen en een professionele gebitsreiniging een gezonde mond te verkrijgen en/of te behouden, zodat u levenslang van uw eigen gebit kunt genieten. Door periodiek uw gebit te laten controleren en reinigen door de mondhygiënist, waarbij alle oude tandplak en tandsteen wordt verwijderd, kunt u tandvleesproblemen en gaatjes voorkomen. Door regelmatig uw gebit te laten reinigen kunt u dus de uitgebreide behandelingen bij de tandarts voorkomen.

De mondhygiënisten van Mondhygiënistenpraktijk Heiloo zijn allen in het bezit van een HBO diploma Mondzorgkunde, volgen jaarlijks bij- en nascholing en plegen intercollegiaal overleg. Op deze manier houden wij onze zorg evidence based (wetenschappelijk onderbouwd) en kwalitatief hoog. 

Wilt u graag een afspraak maken voor een professionele gebitsreiniging met de nieuwste apparatuur? Neemt dan contact met ons op!

Afspraak maken