Sarah-Lou Dijkman, mondhygiënist en eigenaresse

Geregistreerd mondhygiënist (BIG-nr: 49930903379), en geregistreerd in het KwaliteitsRegister Mondhygiënisten (KRM: 2000193) 

Mijn naam is Sarah-Lou Dijkman. Ik ben mondhygiënist en eigenaresse van Mondzorg Kieskeurig en Mondhygiënistenpraktijk Heiloo. In de periode van 2012-2014 heb ik de opleiding tandartsassistente gevolgd en afgerond en ervaringen opgedaan in verschillende mondzorgpraktijken. In 2014 ben ik gestart met de 4-jarige hbo opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam en sinds 2018 ben ik mondhygiënist. Vanaf april 2021 heb ik de deuren van Mondzorg Kieskeurig in Alkmaar geopend. Per mei 2022 de deuren van Mondhygiënistenpraktijk Heiloo.

Kwaliteit en communicatie staan bij mij het hoogst in het vaandel. Ik vind het belangrijk dat patiënten met een gerust hart de praktijk met regelmaat kunnen en willen bezoeken. En dat zij met een stralende en gezonde glimlach de praktijk weer verlaten. De huiselijke en frisse praktijkinrichting zal aan deze ervaring bijdragen. Ik vind het belangrijk dat mensen op een prettige manier het belang van een gezonde mond inzien en wil hen helpen dit te realiseren en behouden. 

Om de kwaliteit van de mondzorg hoog te houden investeer ik in nascholing. Ik sta ingeschreven in het BIG-register, bij de NVM en het KRM, hierdoor voldoe ik aan de kwaliteitsnorm op het gebied van bij- en nascholing. Op deze manier blijft mijn handelen innovatief en gebaseerd op de meest recente wetenschappelijke onderzoeken en inzichten. Tot slot investeer ik in de nieuwste apparatuur. Dit voor de meest prettige en optimale behandeling voor mijn patiënten.

''Vol passie streef ik naar een stralend en gezond gebit voor jong en oud''

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag avond (1x per maand) en zaterdag (1x per maand).