Natascha Rietbroek, mondhygiënist

Mijn naam is Natascha Rietbroek en ik ben 27 jaar oud. In 2018 ben ik afgestudeerd als mondhygiënist aan de Hogeschool Utrecht. Naast dat ik werkzaam ben als mondhygiënist, heb ik ook opleidingen afgerond tot Healthcoach.
 
Mijn passie voor mondgezondheid bracht me naar Bocas del Toro, Panama, waar ik International Health Studies volgde en als vrijwilliger bij Floating Doctors tandheelkundige zorg bood aan mensen in afgelegen primitieve gebieden. 
Ik vind dat mondgezondheid voor iedereen toegankelijk moet zijn. Als lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten (NVM) blijf ik altijd up-to-date met de laatste ontwikkelingen in de mondzorg.
 
Als mondhygiënist ben ik toegewijd aan het bieden van de best mogelijke zorg aan mijn patiënten. Ik begrijp dat een bezoek aan de tandarts/mondhygiënist voor sommigen intimiderend kan zijn, en ik stel alles in het werk om mijn patiënten op hun gemak te stellen. Of je nu jong, oud, angstig, of een bijvoorbeeld een handicap hebt, mijn doel is om een comfortabele en fijne omgeving te creëren waarin we samenwerken aan een gezonde mond. 
 
Verder geloof ik in preventie en voorlichting, en sta ik altijd klaar om jou te begeleiden naar een stralende glimlach en een optimale mondgezondheid.
 
Werkzaam op: donderdag
Vestiging: Alkmaar