Coco de Vos Burchart - Möls, mondhygiënist

Mijn naam is Coco en ik ben 28 jaar oud. Na een stage in 2013 bij een mondhygiënist in een tandartsenpraktijk werd ik gelijk enthousiast. De combinatie van de fijne motoriek, theorie en mondverzorging trok mij aan. In 2014 ben ik gestart met de 4-jarige hbo-opleiding Mondzorgkunde aan de Hogeschool Inholland, locatie ACTA te Amsterdam, die ik in 2018 heb afgerond. 

Na de opleiding ben ik begonnen als mondhygiënist in een algemene tandartsenpraktijk waar ik veel ervaring heb opgedaan in het behandelen van kinderen t/m ouderen. 

In 2022 kwam de mogelijkheid om in een nieuw team te mogen werken bij Mondzorg Kieskeurig. Dit combineer ik met mijn werkzaamheden in een algemene tandartsenpraktijk. 

Ik vind het belangrijk dat mensen met een gerust gevoel de behandeling ondergaan. Duidelijke communicatie en vriendelijkheid is voor mij een must voor de omgang met de patiënt. Daarnaast maakt het behandelen van kinderen t/m ouderen mijn werk erg afwisselend en leuk! Tot op heden heb ik meerdere patiënten mogen behandelen in de praktijk in Heiloo en zijn patiënten enthousiast en positief over de manier waarop de behandeling wordt uitgevoerd.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging Mondhygiënisten (NVM), omdat ik veel waarde hecht aan bij- en nascholing. Zo blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van mondzorgkundige kennis en vaardigheden.

Vanaf heden werk ik op de woensdag en donderdag bij Mondzorg Kieskeurig en hoop ik u te mogen verwelkomen in de praktijk!

Coco de Vos Burchart - Möls

Werkzaam op: woensdag en donderdag 
Vestiging: Heiloo